tiistai 25. lokakuuta 2016

Helsingin Kirjamessut!

Helsingin Kirjamessut järjestetään tänä vuonna 27.-30.10.2016. Itse olen messuille menossa (bloggaripassin kera!) vasta sunnuntaina, sillä torstaista launtaihin olen Itämerellä risteilemässä ja fanittamassa Jari Sillanpäätä (kyllä, luit oikein). Tuplabuukkasin itseni siis täksi viikonlopuksi, mutta onneksi sunnuntaina olen jo hyvin todennäköisesti siinä kunnossa että voin kirjamessuille mennä fiilistelemään. Tätä onkin jo odotettu,

Tilasin kotiin jo kirjamessujen messulehden ja olen tässä suunnitellut, että mitä kaikkea haluan mennä kuuntelemaan. Tänä vuonna messuilla on teemana Pohjoismaat, ja samalla syvennytään ajankohtaisiin teemoihin: maahanmuuttoon ja yhteiskunnan kehitykseen. Rakastan pohjoismaisia dekkareita hyvinkin suuresti ja nyt odotan innolla että mitä kaikkea muuta kivaa messuilta löytyy.
 Tällä hetkellä suunnitelmassa on monta päällekkäistä keskustelua ja ilmeisesti aion viettää messuilla lähes koko päivän. No vielä pitää hioa suunnitelmia, onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa!


Kukas muu on suunnitellut menevänsä kirjamessuille tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti