keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Viime hetken lahjaideat

Kirjat, nuo parhaat mahdolliset joululahjat! Jos olet ollu matti myöhänen joululahjojen suhteen (okei, tämä viikko on vielä hyvin aikaa hankkia joululahjat, itsekkin vielä osa hankkimatta) niin kirjat ovat aina helppo ja hyvä lahja, josta saaja todennäköisesti pitää!

Itse olen melkein joka vuosi saanut kirjan joululahjasi, ja se on aina ollut mieluisa.. Tänä vuonna en odota kirjalahjaa, sillä en ole löytänyt teosta jonka ehdottomasti haluaisin, ja jota en olisi jo lukenut.

Mutta tässä on muutamia lahjavinkkejä paljon lukeville ihmisille, joista osasta ainakin voisin itsekkin pitää!


  • Timo Forssin: Gösta Sundqvist,Leevi and the leavings, musiikin ystävälle ja erityisesti Leevi and The leavings bändin fanille!
  • Inspiroiva Satu Rämön ja Hanne Valtarin kirja Unelmahommissa, voisi olla juuri se mitä työuraansa pohtiva ja elämäänsä tarkasteleva ihminen voisi kaivata. Kirjassa Rämö ja Valtari kertovat miten heidän loikkansa unelmien työhön onnistui. 
  • The Crown sarjan fanille Elisabeth II kertova kirja Kuningatar ja nainen 
  • Kulttuurihistoriasta pitävälle Juha Hurmeen Niemi on loistava valinta. Kirja voitti tämän vuoden Finlandia- palkinnonkin, joten ei varmastikkaan huono teos.
  • Kotimaisen kulttuuri ja muoti-ikonin Lenita Airiston elämänkerta Elämäni ja Isänmaani, voisi sopia äidille, anopille tai mummille, jotka ovat Airiston elämää ja uraa seuranneet usean vuoden. 
  • Viihdettä, salaisuuksia ja seikkailua kaipaava voisi pitää Dan Brownin uudesta Alku-romaanista. Itse ainakin valitsisin tämän kirjan, jos haluaisin antaa jollekkin jotain viihdyttävää luettavaa. 
  • Toinen hyvä kirja itseään etsivälle, sellaiselle joka tykkää pohtia asioita. Unelmakarttakirja sisältää lyhyitä tekstejä, sekä tyhjiä sivuja, joihin voi itse leikkailla ja liimailla kaikenlaista
  • Kjell Westön uusin romaani Rikinkeltainen taivas sopii jokaiselle hyvää kirjallisuutta arvostavalle, lähihistoriasta kiinnostuneille. Oiva lahja Isälle, Äidille, Kummille, Kaimalle, kaikille jotka lukevat paljon ja pitävät kirjallisuudesta ja lukemisesta. 
Tässä on vielä muutama päivä aikaa, ennen kuin lahjat tulee olla ostettuna ja todelliset matti myöhäsethän käyvät vasta aatto aamuna ostamassa lahjat. 

Itse vietän Jouluna aatonaaton ja aaton töissä, ja juhlin joulua sitten vasta joulupäivänä. 
Hyvää ja ihanan suklaan täyteistä joulua kaikille! Syödään itsemme ähkyiksi, rentoudutaan, maataan sohvalla ja sängyssä kirja kädessä ja rentoudutaan rauhassa! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti