torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannus on täällä!

Juhannukseksi olen menossa mökille, vielä ei ole kesäloman aika, mutta nää juhannusvapaat on melkein kun miniloma (4 vapaapäivää, wuhuu!), ja minilomallekin pitää ottaa luettavaa mukaan.





Minulla on nyt muuta kirja kesken, joista pari raahaan mökille mukaan; Karen Joy Fowlerin Olimme ihan suuniltamme ja Jojo Moyesin Ole kiltti, älä rakasta häntä. Vielä on harkinnassa, jos isältä varastaisin Tess Gerritsenin uusimman kirjan, Joka tulella leikkii, luettavaksi. 

Elikkä kyllä ainakin luettavaa on mökille mukana tulossa. Samoin syötävää! Ruokalista on viikko sitten suunniteltu (kälyni ja äitini toimesta, tällä kertaa en itse ollut vaikuttamassa), ja juomat Tallinnasta viime viikolla hommattu! Tästä tulee todella hyvä juhannus! 

Sää tiedotusten tuijottamisen lopetan nyt, ja menen sitten vain fiiliksen mukaan (toissavuonna, kun Juhannuksena oli 5 astetta lämmintä, kuljin paljain varpain lähes koko juhannuksen), ja toivon että Aurinko suvaitsisi esittäytyä! 

Ja mitäs tuosta vaikka sataisikin pieniä kiviä taivaalta! Lasi Skumppaa, kirja kainaloon ja mökin sohvan nurkkaan käpertyminenkään ei kuulosta kovin pahalta!


Ihanaa juhannusta teille kaikille! Pidetään sormet ristissä, että se aurinko hemmottelisi meitä koko juhannuksen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti